16 februari – Lang leve het huwelijk!

  

marriage courseWie kan zich nog de vlinders in de buik herinneren uit de beginperiode van jullie relatie? Bij die gedachte krijg je vast een grote glimlach op het gezicht.

Sinds die beginperiode is er misschien veel gebeurd. Of je nu twee jaar samen bent of twintig jaar getrouwd, wij bieden je de kans om het vuur van jullie liefde voor elkaar weer aan te wakkeren.

Het is écht mogelijk om in een cursus of één weekend je relatie te vernieuwen, verrijken, verrassen, te verfrissen! Onder een goede relatie schuilt namelijk een betere! Nieuwsgierig geworden?

Op de zondag na de Marriage Week (16 februari), die voor christelijk Nederland in het teken van het huwelijk staat, kun je na onze morgendienst bij het koffiedrinken kennismaken met “Een weg voor samen” – Prot. Marriage Encounter en Marriage Course.

Elke relatie vraagt om onderhoud. Wanneer hebben jullie voor het laatst echt aandacht besteed aan elkaar in je huwelijk?

Laat je op 16 februari informeren. Je relatie is het waard, zeker als je weet, dat 1 op de 3 huwelijken zomaar spaak loopt.

Zie www.marriagecourse.nl of www.eenwegvoorsamen.nl